Dickens_Festival_veertje

Marktkooplui en ambachtslieden gezocht!

Samen met ondernemers, muzikanten, acteurs en vrijwilligers uit Velp en omstreken organiseren we dit jaar op 9 december voor de vierde keer het “Dickens Festival Velp”. De Emmastraat zal weer worden omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt vol met lekkernijen, bijzondere producten, verrassende theater acts, figuranten en muziek. Vorige jaar waren er honderden bezoekers en was er sprake van een zeer geslaagd festival, dat smaakt naar meer. Ook dit jaar zijn we natuurlijk weer van plan er een schitterend evenement van te maken!

Criteria?

De goederen en ambachten mogen zeer uiteenlopend zijn. We willen het aanbod graag gevarieerd houden, dus bij meerdere kramen van hetzelfde product maken wij een passende keuze. Het betekent bij aanmelding wel dat de marktkooplui en ambachtslieden achter de kraam zich in “Dickensstijl” (ver)kleden en ook de kraam waar mogelijk de uiterlijke kenmerken geven van de “Dickensstijl”.

Wanneer is het Dickens Festival?

Het festijn begint om 12:00 uur en duurt tot 18:00 uur op zondag 9 december 2018

Aanmelden voor het Dickens Festival?

Stuur een mailtje naar contact@dickensfestivalvelp.nl met naam, telefoonnummer, e-mailadres en een beschrijving van het product of ambacht dat u wilt verkopen. Tevens ontvangt u van ons een klein informatiepakket m.b.t. de faciliteiten, mogelijkheden en verplichtingen.