Extra sfeervolle activiteiten in december 

Vrijdag 7 december | The Christmas Singalong
Lekker meezingen op bekende kerstnummers samen met een professionele band en twee koren. Dat is dé manier om het Dickens Festival Velp af te trappen en een mooie kersttijd in te luiden! Nummers als 'Last Christmas' van George Michael, 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey en veel meer van dit soort klassiekers staan op de rol in dit concert van ongeveer een uur.

Entree: gratis
Locatie: OLV Visitatiekerk, Emmastraat Velp
Aanvang: 18.00 uur t/m 20.30 uur

Band: Florian Hoefnagels, Hans Grotenbreg, Andrej Bragin, Christan Grotenbreg en Luuk Stap
Zangers: Evi Bosman, Jet Mineur, Marieke van der Have en Mirjam van Wijk
Koren: Music 4 All, Lied en Leed Ellecom

Zaterdag 8 december | The Christmas Singalong

Het verhaal over Scrooge is in een geheel nieuw jasje gestoken! Met nieuwe muziek (van Marije Heemskerk) en een nieuwe tekst (van Jowin Heemskerk). Broer en zus geven ‘A Christmas Carol’ een eigentijdse, spectaculaire invulling!

Het verhaal is bekend. Scrooge wordt in de dagen voor kerst achterna gezeten door de geesten van verleden, heden en toekomst. Een duizelingwekkende transformatie van de chagrijnige, gierige Scrooge tot gevolg.
In deze versie komen de geesten weer tot leven en wordt kerst 2018 ook bij Rhedelijk Cultureel weer een bijzondere belevenis. En uiteraard is Michael Addink (de Scrooge van het Dickens Festival 2017) er ook bij! Een voorstelling voor het hele gezin van ongeveer 40 minuten.

Entree: gratis
Locatie: OLV Visitatiekerk, Emmastraat Velp
Aanvang: vanaf 17.00 uur

Voorprogramma: Katikoor, Vrouwen Ensemble (begeleid door harp en piano)
en het Velps Middagkoor
Spel: Michael Addink en 19 jongeren en volwassenen van Rhedelijk Cultureel