Rhedelijkcultureel

Wij zoeken figuranten voor het Dickens Festival Velp

Jong en oud, klein en groot, onervaren of door de wol geverfd: iedereen kan meedoen!
We hebben figuranten nodig om de acts te leiden en we hebben figuranten nodig die als schoorsteenveger, schoffie, weeskind, gegoede burger, marktmeisje of aan lager wal geraakte schooier de Emmastraat in Velp een Dickenssfeer geven. Deelname is gratis.
De repetitie is op zaterdag 8 december, van 10.00 uur tot 16.00 uur (ochtend of middag). We repeteren in de Fredericusschool in de Emmastraat.
Het Dickens Festival Velp is op zondag 9 december van 12.00 uur (10.00 uur aanwezig) tot 18.00 uur. Voor jonge kinderen geldt dat we ze ook voor een aantal uren kunnen inplannen (en niet de hele dag).
Vind je het leuk om mee te doen? En ben je tussen de 6 en 100 jaar oud?
Geef je dan nu op!
Dat kan door een mailtje te sturen naar Jowin Heemskerk: info@rhedelijkcultureel.nl. Zet in de mail je naam, leeftijd, kledingmaat, e-mailadres en telefoonnummer. Als je onder de 18 jaar bent graag ook een telefoonnummer van een ouder/verzorger.
Voor meer informatie kun je ook bellen: 06 42 42 38 75.

Hopelijk zien we jullie op zaterdag 9 december!
Hartelijke groet,
Jowin Heemskerk

‘Ontdek je talenten aan de hand van je speelgoed’
Twee workshops over werk en studiekeuze

2 workshops aangeboden door Toys-Story, bureau voor talent, werk en studie. Een cadeautje voor u in deze kersttijd in ‘Dickens’ sfeer. Workshop 1 gaat over loopbaankeuze en werk(zoeken) (20-60 jr) en workshop 2 over studiekeuze (15-25 jr).

Locatie: in het atelier achter Emmastraat, nr 13, het voormalig pand van Riet-Art.

13.30 tot 14.30 u. Workshop 1 ‘Ontdek je talenten voor werk’; het verhaal achter je speelgoed voor volwassenen (20-60 jr.). Een magische reis naar je kindertijd en je kinderactiviteiten van toen. Voor hulp bij loopbaankeuze en werk (zoeken).

16.30- 17.30 u. Workshop 2 ‘Ontdek je talenten voor studie’; het verhaal achter je speelgoed voor jongeren (15-25 jr) en hun ouders. Een magische reis naar je kindertijd en jouw kinderactiviteiten van toen. Voor hulp bij studiekeuze of verandering van studie.
Na de workshops heb je meer kijk op jouw talent en het maken van keuzes op het gebied van studie en werk.

Voor meer informatie zie www.toysstory.nl . Voor aanmelden bel naar 06-13743844 of mail naar contact@toysstory.nl naam, mailadres en aantal personen. Maximaal 15 deelnemers per workshop; deelname is alleen tijdens dit Dickens Festival gratis. Daarnaast zijn we de hele middag aanwezig voor kennismaking en vragen over de methode, studie- en loopbaankeuze. Wij zijn dan te vinden aan de voorkant van de winkel.IMG_0377-2000IMG_8231-2000