Muzikanten, figuranten en koren gezocht!

Op 7 en 8 december toveren we de Emmastraat in Velp voor de vijfde keer om tot de wereld van Charles Dickens tijdens het Dickens Festival! Tijdens de vorige edities kwamen er duizenden bezoekers op dit sfeervolle evenement af. Ook dit jaar maken we er weer een schitterend evenement van! We zoeken figuranten, acts, koren en muzikanten die zich tijdens het Dickens Festival willen presenteren.

Criteria?
Jullie act, verkleedkist, muziekstijl of koor past helemaal bij de “Dickensstijl”. Muzikanten sturen een geluidsfragmentje, repertoire, website of idee door naar contact@dickensfestivalvelp.nl (muziekgenre mag afwijken).

Marktkooplui en ambachtslieden gezocht!

Samen met ondernemers, muzikanten, acteurs en vrijwilligers uit Velp en omstreken organiseren we dit jaar op 7 en 8 december voor de vierde keer het Dickens Festival. De Emmastraat verandert in een authentieke en nostalgische dorpsmarkt vol met lekkernijen, bijzondere producten, verrassende theateracts, figuranten en muziek. De afgelopen jaren genoten duizenden bezoekers van dit sfeervolle festival. Zoveel enthousiasme smaakt naar meer. Dit jaar zijn we natuurlijk weer van plan om er een schitterend evenement van te maken!

Wat zoeken we?
De producten en ambachten mogen zeer uiteenlopend zijn. We willen het aanbod wel graag gevarieerd houden, dus bij meerdere kramen met dezelfde producten maken we een passende keuze. Als je je aanmeldt, ga je ermee akkoord dat je verkleed in Dickensstijl achter jouw kraam staat. We vinden het te gek als je de kraam ook helemaal in stijl aankleedt!

Wanneer is het Dickens Festival?
Het Dickens Festival is op 7 en 8 december van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Aanmelden voor het Dickens Festival?
Mail naar contact@dickensfestivalvelp.nl met je naam, telefoonnummer, e-mailadres en een beschrijving van het product of ambacht dat je wilt verkopen. Na aanmelding ontvang je een informatiepakket met informatie over de faciliteiten, mogelijkheden en voorwaarden.

Aanmelden!