Over ons

Het Dickens Festival Velp is een initiatief van diverse ondernemers uit de Emmastraat. Wij verheugen ons stiekem al het hele jaar op de kerstperiode en dan vooral op het Dickens Festival. Dankzij de inzet van enthousiaste ondernemers en vrijwilligers organiseren we regelmatig mooie evenementen. Ons doel is om het Dickens Festival op de kaart te zetten als een jaarlijks terugkerend hoogtepunt in de decembermaand in Velp.

Projectgroep:

Secretariaat & Markt – Margrot van der Horst (ICT visie)                                                                                     Muziek & Visuele Communicatie – Martijn Rothuizen (Studio Eigenzin)

Informatie

Nieuwe, frisse ideeën en enthousiaste ondernemers zijn altijd welkom bij de organisatie van het Dickens Festival. Mail ons op contact@dickensfestivalvelp.nl met uw idee.

Disclaimer

Ondanks het feit dat deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuiste of onvolledige informatie. Evenmin aanvaarden wij aansprakelijkheid voor de gevolgen van het gebruik van de informatie deze site.Alle inhoud (teksten, afbeeldingen, bestanden) op deze website en intellectueel ontwerp van deze website zijn eigendom van Studio Eigenzin.